НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

Ай Ди Империал е водеща компания в страната за предоставяне на цялостни решения и услуги на земеделските стопани, необходими за производството на конкурентна и качествена селскостопанска продукция.


От създаването си през 1992 година до днес, фирмата е концентрирана върху изучаване нуждите и изискванията на клиентите си, като се стреми да предлага продукти и услуги с високо качество.


Има създадена и непрекъснато развиваща се дистрибуторска мрежа в която работят повече от 40 души специалисти-агрономи по въпросите на растителната защита, агрохимията и семепроизводството.


Ай Ди Империал е представител за България на Нюфарм, Нисан Кемикълс, UPL, Афраза, Солифид, Хуминтех, Адриатика, Алта, Иста и др.


В продуктовата листа са включени:

- семена слънчоглед, царевица, рапица и други от водещи производители: Алта /Франция/;Иста /Италия/;

- широка гама продукти за растителна защита, с които се решават въпросите по опазване на културите:Нюфарм/Франция/;Нисан Кемикълс/Япония/;UPL/Юнайтед Фосфорус Лимитед -Англия/;Афраза/Испания/;

-  минерални и органични торове:Адриатика/Италия/;Солифид/Англия/;

Хуминтех/Германия/.


В групата фирми успешно се развива Семенарска къща Садово, която се утвърди като водещ производител на семена от зърнено-житни, маслодайни и бобови култури.


Интензивно работи и търговската марка на фирмата Агросвят” – магазин за фермера. Разполагаме с 8 търговски обекта на територията на Южна България.


За нас