НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

Донка Димитрова,

Председател на земеделската кооперация „Съгласие“ в гр. Стралджа


Работим с Ай Ди Империал от 1992 година. Това дългосрочно партньорство е знаково, дължи се преди всичко на високия професионален капацитет, лоялност и диалогичност на експертния екип на Ай Ди Империал. Търговската стратегия на фирмата е базирана на печеливш пазарен принцип – комплексна доставка на всичко необходимо за успешно и устойчиво производство – семена, торове, препарати за растителна защита.

Що се отнася до продуктовата листа на Ай Ди Империал на ПРЗ за житните култури, мога да препотвърдя общото становище, че Оптика Трио, следващата генерация на фамилия Оптика, ще продължи с още по-голям успех борбата с широколистните плевели в житните култури.


Иван Славчев,

Председател на земеделската кооперация „Съгласие“ в с. Чоба, обл. Пловдив


Защо толкова упорито продължавам да работя с хербицида Матон срещу едногодишните и многогодишните широколистни плевели в житните култури и царевицата? Той е естер, което го прави по-агресивен срещу проблемните плевелни растения – имам предвид преди всичко паламидата, дивия мак и самосевките. Ай Ди Империал е много добре структурирана фирма. Мотивацията на нейния експертен екип, нейните активни политики са голям капитал. През всичките 20 години от създаването на компанията този капитал се увеличава и осребрява. С голям интерес и внимание наблюдаваме развитието и мащабните постижения на селекционната програма в житните култури. Селекцията с марката „Садово“ е № 1не само в нашата кооперация, а и в цяла Южна България, перспективите за лидерството й в Северна България са много реални!

Пламен Камбуров,

Арендатор в с. Узунджово, обл. Хасково


Работя активно с торовете на Адриатика в пшеница, рапица и слънчоглед. Моето мнение е, че тази италианска торова компания чрез Ай Ди Импреиал предлага хранителна технология на много високо световно равнище и то на справедлива цена. Торенето е ключов фактор за интензификацията на производството, за повишаване на добивите, за устойчиво земеделие в условията на климатична несигурност и дефицити. N-GOOO технологията на Адриатика вдига летвата в ключов сегмент от производството. Инвестициите в това направление са много печеливши, дължим го на Ай Ди Империал и нейните активни политики и практики много бързо да бъдат включвани в реално действие световните креативни продукти, технологии и стратегии.

Инж. Красимир Кулев,

Председател на кооперация „Прогрес-94“ в гр. Опака, обл. Търговище


Едва ли ще сгреша, ако заявя, че нашето професионално партньорство с Ай Ди Империал е един мащабен проект с всички перспективи да се развива, да се надгражда и рестартира.  Пловдивската фирма е основен наш доставчик на семена от житни култури, торове и ПРЗ. От позицията на земеделски производител смело казвам, че торовете на Адриатика са изключително висока позиция и локомотив за растеж. Сбъднаха се високите ми очаквания от царевичния хибрид ISH 303 на института ISTA. В този сегмент продължавам нататък. През пролетта ще засея и ISH 403… Трансформираме с бърз темп нашето пшенично производство и го настройваме на вълна „Садово“. Сега произвеждаме на наша територия семена от сортовете Аполон и Зебрец. Наблюдаваме под лупа всяка иновация, която се сътворява в семенарската къща „Садово“.

Георги Калинчев,

Председател на ЗПК „Единство“ в с. Сърнево, общ. Раднево


През миналата година направихме производствен опит с високо концентрирания листен тор Брасимакс на Solufeed. Рапицата на 100 дка във фаза „розетка“ напръскахме с доза 300мл/дка. Резултатът беше повече от отличен! Разликата в добива беше 80 кг/дка в полза на опита.

Брасимакс е коктейл от микроелементи. Неговият състав е N – 2,6%, Mg – 13,3%, S – 14%, B – 5,4%, Mn – 8,1% и Mo – 0,4%. Това е специална формулация за земеделските култури от семейство Brassicaceae и преди всичко за рапица, тъй като сярата, жизненоважният елемент за съществуването и развитието на рапичното растение, е с максимално високо съдържание в Брасимакс. Магнезият, както е известно, засилва фотосинтезата. Брасимакс видимо подобрява устойчивостта на културата срещу стрес от суша и ниски температури.

Тези блястящи резултати от опита с Брасимакс ни дават увереност да напръскаме с този листен тор рапичните посеви на всичките 1600 декара! Разбира се, ще осъществим това свое намерение без капка съмнение, стига да оцелеят посевите след тази динамична климатична обстановка, която ни предложи зимата.

Али Чалашкан,

Председател на земеделската кооперация в с. Сейдол, обл. Разград


Кооперацята обработва 4300 декара. Отглеждаме три земеделски култури – пшеница, царевица и слънчоглед. Работя само с торовете на Адриатика. Портфолиото е на много високо технологично равнище. Силно съм впечатлен от NPK на италианската компания. През тази година ще внедря NPK от технологията N-GOOO. Балансът в торенето е вече невъзможен без листното подхранване. В момента заедно със специалистите на Ай Ди Империал разработваме схема за въвеждане на марката Solufeed.

Николай Дончев,

 ЕТ "Сателит-21-Николай Дончев" с. Цар Асен

Борислав Горанов,

ЕТ "Прис-Борислав Горанов" гр. Кнежа

Nikolai.jpg Borislav.jpg Borislav3.jpg Borislav4.jpg ГАЛЕРИЯ КЛИЕНТИ ОБЕКТИ
ЗА НАС

Contacts

Home

ПУБЛИКАЦИИ КОНТАКТИ НАЧАЛО РЕЗУЛТАТИ ЗЪРНЕНИ ЗА ФУРАЖ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ИНСЕКТИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ХЕРБИЦИДИ ОРГАНИЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ТЕЧНИ ТЕХНОЛОГИИ СЕМЕНА ВОДОРАЗТВОРИМИ ТОРОВЕ ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ КОНТАКТИ НАЧАЛО