НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

GROSTART


Микрогранулираните торове Гростарт имат за цел да гарантират възможно най-голямо кореново развитие за кратко време и без никакъв риск от фитотоксичност за корените.

10 години след представянето на пазара на GROSTART 52 (най-ефективната фосфатна микрогранула) Адриатика лансира отново линията Grostart, обогатена с нови торове, всички собствено производство и с различни по размер гранули в зависимост от насажденията, за които се използват.


ВИДОВЕ ТОРОВЕ:

Стартер Универсал

Grostart NP 8-41

NP 8-41 + 0,2%B + 0,5%Cu + 0,5%Fe + 0,8%Zn

Най-конкурентната микрогранула на пазара!

Тази формула беше проектирана, защото посевите изискват високи нива на фосфор като стартиращ елемент и амонячен азот достатъчен за растежа на растението. Подхранването е бързо и редовно по време на растежа.

Размер на гранулите: 0,8-1,2мм

Доза: 2,5 - 3 кг/дка

Опаковка: торби по 25кг


За пшеница и ечемик

Grostart NP 10-40 N-Gooo

NP 10-40 + 0,5%Cu + 0,5%Fe + 0,8%Zn

С инхибитор DCD

Това е микрогранулат създаден специално за зърнено-житни растения (пшеница и ечемик). Те се внасят заедно със семената чрез бункерите на сеялките. Това е иновация в торенето поради включването в гранулите на инхибитора на нитрификация DCD. Това води до бавното отделяне на елементите и подхранване на културите през следващите 60-90 дни след засяването - намалява загубите от излужване.

Размер на гранулите: 1,5-2,2мм

Доза: 5 кг/дка

Опаковка: торби по 25кг


НАШИТЕ ГРАНУЛИ СЕ РАЗТВАРЯТ НАЙ-БЪРЗО, ЗАЩОТО НЕ СА ПОКРИТИ С ВОСЪК ИЛИ ОЦВЕТИТЕЛИ. ГАРАНТИРАН СТАРТОВ ЕФЕКТ!