НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

LIQHUMUS®


18% течни калиеви соли на хуминовите киселини за почвено и листно приложение


Описание: Ликхумус 18 представлява калиеви хумати, съдържащи 18% биологично активни хуминови киселини. Той е висококачествен водоразтворим растежен стимулант, приложим при всички култури,  както листно, така и почвено. Това е продукт с постоянно съдържание на хуминови киселини, който може да се използва с други торове, съдържащи NPK и микроелементи.

Произход: Ликхумус 18 е произведен чрез алкална екстракция на немски лигнити, известни като Leonardite. Те са се образували от химчна и биологична хумификация на растителна и органична материя с биологичната активност на микроорганизми. Това обуславя много високо съдържание на хуминови и фулво киселини и природни микроелементи.


Състав:

Приложение:


Употреба: Ликхумус 18 е концентриран течен хуминов тор, който не блокира дюзите на пръскачките и системите за напояване. Подходящ е за самостоятелно прилагане или в смеси с разтворими NPK пестициди. Препоръчва се предварителен тест за смесимост.


Предимства: Ликхумус 18 е биологично активен растежен стимулатор и подобрител на почвата. Може да се прилага при всички селскостопански и градински растения, повишава ефективността на торовете и намалява разходите за производство.


Опаковка: 5 литра пластмасова туба


AGROXONE BULG 2x10L етикет.pdf

Liqhumus BG


Liqhumus MSDS

AGROXONE BULG 2x10L етикет.pdf