НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

Солифид Тип Топ Турбо

Солифид Тип Топ Турбо е балансирана смес от макро и микроелементи, допълнена с аминокиселини, хуминови киселини и екстракт от водорасли, които позволяват пълноценно хранене на културите. Осигурява необходимите вещества за развитието на растенията има много добър антистрес ефект.

СОЛИФИД ЕКСТРА ПОТЕНТАТЕ ПЛЮС СОЛИФИД ТИП ТОП ТУРБО СОЛИФИД ФО-КАЛ

Солифид Екстра Потентате Плюс

Течен N-P-K тор за всички земеделски, овощни и зеленчукови култури за задоволяване нуждата от фосфор, както и азот, и калий. Балансирана смес от шестте основни микроелемента, които са в стабилна и леснодостъпна хелатна форма.

Солифид Фо Кал

За коригиране липсата на микроелементи и силен недостиг на калций при много овощни, зеленчукови и други земеделски култури. Той съдържа калций, цинк, магнезий, бор формулиран по такъв начин, че да се усвои максимално калция и другите хранителни вещества за произвеждането на качествена продукция.


СОЛИФИД  EASY FEED

пълноценен течен тор с калций, подходящ за използване със системи за фертигация

Easy Feed

SOLUFEED ТЕЧЕН БОР 150 "БОРТРОН" 150

Kонцентрирана течна формулация, съдържаща 15% чист, хелатиран бор за предотвратяване борения дефицид при голям брой селскостопански култури  /за листно приложение/.

БОРТРОН

СОЛИФИД   ТЕЧЕН   NPK 10/10/10

Универсален течен продукт задоволяващ всички нужди на всички култури


NPK 10-10-10 СОЛИФИД ТЕЧЕН АЗОТ N34

СОЛИФИД ТЕЧЕН АЗОТ N34

Отлично средство за доставяне на азот в подходящия момент с необходимото количество. Съдържа 34% азот, подходящ за стимулиране вегетативния растеж на много щирок спектър от култури.