НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

АЗОТНИ

Една гама от оригинални продукти, характеризирани от вложените различни форми на азот и от едно голямо количество от сяра.

Бързината на разпадане на гранулата, която подпомага хранителните елементи да се превърнат в достъпни за насажденията, превръща тези продукти във все по-актуални и търсени от клиентите. Азотът е представен само в амонячна форма в Pratiko 21 и под формата на амоняк и уреа в двата продукта Uniko 25,5 и Energiko 33,5. Последният продукт, с добавката на цинк, е подходящ за наторяването на насажденията, които се подпомагат от присъствието на този микроелемент, като царевицата и ориза. Нашите продукти НЕ СЪДЪРЖАТ АЗОТЕН НИТРАТ, която е най-разтворимата форма на азот, и тази, която е най-вредна за околната среда.

Ние разполагаме с:

Торби от 25 кг. На палет от 1500 кг

Големи торби(биг бегс) от 600 кг

pratiKo 20,6 N + 58SO3

uniKo 25,5 N + 44SO3

energiKo 33,5 N + 28SO3


ФОСФОРНИ

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Ekophos 26: по-многостранен от суперфосфат 19, на който е антагонист. Тази формула позволява една по-голяма ефективност на торенето поради наличието на повече форми на фосфора в продукта, една от които е готова за асимилация от растенията, а другата е с постепенно освобождаване. Поради тези характеристики е подходящ за фосфорно торене на почвата в онези местности, в които успешно ще бъдат отгледани зърнени храни, цвекло и зеленчукови насаждения.

Ekophos 36: Алтернатива на тройния суперфосфат 46. Подходящ за дълбоко наторяване на: цвекло, зърнени култури, зеленчукови насаждения.

Разполагаме с:

Торби от 25 кг. На палет от 1500 кг

Големи торби (биг бегс) от 600 кг

eKoPhos 26 P2O5 + 11 SO3 + 0,5


КАЛИЕВИ

Kappa S28 + 8MgO : Това един от най-ценените продукти заради ниското съдържание на хлор (по-малко от 2%), 8% магнезий и голямото количество на SO3 ( 34%)

Благодарение и на ниския индекс на соленост е подходящ за употреба върху насаждения, особено чувствителни към хлор като картофи, тютюн, и други зеленчукови и овощни насаждения, както при основно, така и при подхранващо торене.

Разполагаме с:

Торби от 25 кг. На палет от 1500 кг

Големи торби(биг бегс) от 600 кг

Kappa S 28 B.T.C. + 8% MgO + 34% SO3