НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Контактен фунгицид с предпазно действие


АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: Манкоцеб - 750 г/кг


ФОРМУЛАЦИЯ: Вододиспергируеми гранули (ВГ)


КАРАНТИНЕН СРОК:  3 дни - домати, патладжани, дини и пъпеши;

7 дни - картофи; 28 дни - лозя и лук


КАТЕГОРИЯ НА УПОТРЕБА: 2ра


Проявява изключителна ефективност в борбата с причинителите на голям брой болести по полски и зеленчукови култури, тютюн, овощни видове, лозя и цветя.

ПЕНКОЦЕБ 75 ВГ

penkoceb75_info.pdf

ПЕНКОЦЕБ 75 ВГ

МЕХАНИЗЪМ НА ДЕЙСТВИЕ:  Пенкоцеб  75 ВГ е контактен фунгицид с предпазно действие. Прилага се профилактично с цел блокиране на началната инфекция. След пръскане с препарата се образува защитен слой върху листната повърхност, като по този начин се предотвратява покълнването на спорите, развитието на мицела и проникването на гъбния патоген в растителните тъкани. При употребата на Пенкоцеб 75ВГ се засилва процеса на фотосинтеза, в резултат на което листната маса придобива интензивен зелен цвят.


СМЕСИМОСТ: Пенкоцеб 75 ВГ не се смесва с бордолезов разтвор, сероваров разтвор или инсектициди на маслена основа. При смесване с други инсектициди и фунгициди, задължително да се направи предварителен тест за смесимост.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН РАБОТЕН РАЗТВОР: 40 - 100 л/дка


СЪВЕТ НА СПЕЦИАЛИСТА: Най - подходящото време за приложение е преди първичнитe заразявания с мана. Задължително се правят профилактични третирания през интервал 7 - 10 дни. Може да се пръска и след възникване на симптомите за ограничаване на нападението. Да се осигури пълно опръскване на растенията, за да се получи максимален ефект. Да се намали интервала между две пръскания на 3-5 дни, когато има условия за развитие на болестта.

Penncozeb75DG_Nov'2012BG.pdf

ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ