НАЧАЛО КОНТАКТИ ЗА НАС
ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ НАЧАЛО КОНТАКТИ НАЧАЛО ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ

Home

Contacts

ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ФУРАЖНИ КУЛТУРИ РЕЗУЛТАТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

ИНСЕКТИЦИДИ

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Контактен фунгицид с предпазно и лечебно действие


АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: Манкоцеб - 800 г/кг


ФОРМУЛАЦИЯ: Намокрим прах (ВП)


КАРАНТИНЕН СРОК:  3 дни - домати, патладжани, дини и пъпеши;

7 дни - картофи; 28 дни - лозя и лук


КАТЕГОРИЯ НА УПОТРЕБА: 2ра


Проявява изключителна ефективност в борбата с причинителите на голям брой болести по полски и зеленчукови култури, тютюн, овощни видове, лозя и цветя.

ПЕНКОЦЕБ 80 ВП

пенкоцеб80_info.pdf

ПЕНКОЦЕБ 80ВП

МЕХАНИЗЪМ НА ДЕЙСТВИЕ:  Продуктът е с контактно действие. Не позволява на спорите на патогена да проникнат в растението, като в това време стопира развитието им.


Подтиска развитието на акарите в лозята, овощни и други култури, и проявява репелентно (отблъскващо) действие срещу някои насекоми. Стимулира фотосинтезата.


СМЕСИМОСТ: Пенкоцеб 80 ВП не се смесва с бордолезов разтвор, сероваров разтвор или инсектициди на маслена основа. При смесване с други инсектициди и фунгициди, задължително да се направи предварителен тест за смесимост.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН РАБОТЕН РАЗТВОР: 40 - 100 л/дка


СЪВЕТ НА СПЕЦИАЛИСТА: Най - подходящото време за приложение е преди първичнитe заразявания с мана. Задължително се правят профилактични третирания през интервал 7 - 10 дни. Може да се пръска и след възникване на симптомите за ограничаване на нападението.

Penkotzeb_80WP_Nov2012 BG.pdf

ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ