Торове, препарати за растителна защита, семенa.

Ай Ди Империал

Ай Ди Империал е водеща компания в страната за предоставяне на цялостни решения и услуги на земеделските стопани, необходими за производството на конкурентна и качествена селскостопанска продукция.

От създаването си през 1992 година до днес, фирмата е концентрирана върху изучаване нуждите и изискванията на клиентите си, като се стреми да предлага продукти и услуги с високо качество.

Има създадена и непрекъснато развиваща се дистрибуторска мрежа в която работят повече от 40 души специалисти-агрономи по въпросите на растителната защита, агрохимията и семепроизводството.

Ай Ди Империал е представител за България на Адриатика, Солифид, Хуминтех, Афраза, Нисан Кемикълс,Нюфарм, UPL, Алта, Щрубе и др.

В продуктовата листа са включени:

– минерални и органични торове:Адриатика/Италия/;Солифид/Англия/; Хуминтех/Германия/.

– широка гама продукти за растителна защита, с които се решават въпросите по опазване на културите: Афраза/Испания/; Нисан Кемикълс/Япония/;UPL/Юнайтед Фосфорус Лимитед -Англия/; Нюфарм/Франция/.

-– семена слънчоглед, царевица от водещи производители: Алта /Франция/ и Щрубе/Германия/

В групата фирми успешно се развива Семенарска къща Садово, която се утвърди като водещ производител на семена от зърнено-житни, маслодайни и бобови култури.

Интензивно работи и търговската марка на фирмата “Агросвят” – магазин за фермера. Разполагаме с 8 търговски обекта на територията на Южна България.

Нашите продукти

Добре дошли!

ИНСЕКТИЦИДИ

ФУНГИЦИДИ

ХЕРБИЦИДИ

ЛИСТНИ ТОРОВЕ

ГРАНУЛИРАНИ ТОРОВЕ

СЕМЕНА