Торове, препарати за растителна защита, семенa.

Video

Slider


Progress Bar

Graphic design 85%
HTML5 & Css3 50%
Web design 45%
Wordpress 70%

Skills

0
Agriculture Products
0
Fresh diary products
0
Success Stories
0
Fresh products
0
Years of experience
0
Happy clients

Price Table

Standard plan
$34/week
 • Sweet potatoes box
 • Big Veggie Box
 • Chinese cabbage
 • Cucumber box
order now
Advanced plan
$54/week
 • Big Veggie Box
 • Chinese cabbage
 • Cucumber box
 • Sweet potatos box
order now
Premium plan
$74/week
 • Chinese cabbage
 • Cucumber box
 • Sweet potatos box
 • Big Veggie Box
order now

Testimonials

Казвам се Ивайло Лазаров и обработвам земеделска земя в землищата на общ. Крушари.
Тази стопанска година реших да заложа на 2 нови за мен сорта пшеница – Терес и Лазур (Базови семена), на Семенарска къща Садово.
Отлично представяне направи сорта Терес. През цялата вегетация се държа изключително стабилно, понесе добре засушливите периоди късно наесен и рано напролет. Не бяха му се отразили критично и сухите студове през зимата. С доста добър фитосанитарен профил. Добива от малко над 830 кг./дка., показва това. Хареса ми също и, че е по нисък от познатите ми Български сортове, което намаля риска от полягане и улеснява жътвата.
Ще засея първо размножение, внимателно ще следя вегетацията. Смятам, че Терес има място в моето производство, ако продължи да показва такава стабилност.

Ивайло Лазаров

Ивайло Лазаров

Тази година поради силно заплевеляване на стърнищата с коноп и самосевка слънчоглед, се наложи да изполвам тотален хербицид, спрях се на Сателит предлаган от Агрева ООД. Отличителното при него е че, съдържа сърфактант (12.8%) от растителен произход и поради тази причина препоръчителната му доза на приложение е по-ниска. Аз го приложих с доза 390мл/дка и 15л работен разтвор. Ефектът може да се види на снимките 9 дни след третиране.
Андон Андонов агроном при ЕТ „Давид-Джавит“ с. Карапелит обл. Добрич

Андон Андонов

Андон Андонов

Здравейте,
името ми е Илия Илиев и съм управител на фирма Андрееви Агро ЕООД гр. Добрич. През есента на 2021 г. Закупих базови семена на Семинарска къща Садово от фирма Агрева ООД от техният сорт Лазур. Отгледах семенен участък и сорта ми допадна . Есента на 2022 г. засях първо размножение от сорта .Стопанската година 2022-2023 г. всички знаем каква беше, редуване на продължителни сухи периоди, последвани от периоди с ниски температури и липса на снежна покривка, продължителни валежи и високи температури с две думи тежки за нас земеделците. Сортът Лазур, който имам от Семинарска къща Садово издържа на всички стресови ситуации, и не само, но през цялата вегитация се открояваше от останалите посеви пшеница от други селекции. Лазур ми даде най-добрия добив тази година- 800 кг/дка среден добив с много добри показатели.
Искрено препоръчвам на колегите да опитат със сортовете на СЕМИНАРСКА КЪЩА САДОВО и да открият сорта подходящ за техния район. За мен и моето стопанство това е Лазур.

Илия Илиев

Илия Илиев


Intro

Grown with Love

We Grow Best Products

shop now

Map